www.hardreset.hu

A PDA defibrillátor...

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főoldal Alcatel hard reset Alcatel OT-991 hard reset

Alcatel OT-991 hard reset

Alcatel OT-991 hard reset

Amennyiben a készülék bekapcsolása nem lehetséges, tartsa lenyomva a Hangerő fel gombot, illetve egyidejűleg nyomja meg a Ki-/bekapcsoló gombot a képernyő bekapcsolásáig. Minden adat törlődik!

Gyári beállítások visszaállítása
Törli a készülék belső tárhelyéből az összes személyes adatot, beleértve a Google fiókra és bármilyen más fiókra vonatkozó információkat, a rendszer és az alkalmazások beállításait és az összes letöltött alkalmazást. Kijelölheti az SD
kártya törlése jelölőnégyzetet is a microSD-kártyán tárolt összes adat, például zene vagy képek törléséhez. Ilyen típusú visszaállítást követően újfent meg kell adnia ugyanazokat az információkat, amelyeket az Android első indításakor.

Ha az Alcatel OT-991 telefonod lefagy vagy nem kapcsol be
• Ellenőrizd, hogy az akkumulátor nem-e túl régi (nem veszi fel a töltést) vagy hogy nem sérült-e esetleg
• Vedd ki az akkumulátort, Vedd ki a SIM kártyát, majd tedd vissza őket és próbáld meg ekkor bekapcsolni a telefonod, ha így sem megy
• Nyomd meg a Hangerő FEL gombot és vele együtt a bekapcsoló gombot a recovery menühöz és a telefon resetjéhez. Előtte készíts mentést adataidról!

Minden adatod végleg törlődik: a névjegyek, képek, üzenetek és fájlok, letöltött alkalmazások, mint pl. a Java játékok végleg törlődnek.

Vagy a Menüben válaszd a Beállításokban a Gyári beállítások visszaállítását.

Alcatel OT-990 master code telefon kód 25228353

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés